PERKARA JIJIK PEREMPUAN SUKA BUAT BILA SENDIRIAN

5.6.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

 Malam ni segmen seram serik lekat lekit cuti. Tetiba malam ni mood seram kelaut. Tunggu dia naik darat balik kita bersegmen yer. Sebab tak nak malam anda sepi tanpa cerita maka meh kita kupas kupis apa perkara jijik yang perempuan suka buat bila bersendirian.

Sekadar Hiasan. Sumber Google

Betul ke korang suka buat benda kotor ni ketika duduk sorang2? Orang lain tak boleh jawab.. diri sendiri jer boleh jawab. Bak kata pepatah kita boleh tipu orang tapi bukan tipu diri sendiri. Hahahhaa...

Apa benda 7 perkara yang katanya perempuan suka buat masa bersendirian.. meh baca.

1. Katanya perempuan suka Korek hidung sepuas hati ketika duduk sorang2. Yelah.. hidung pun kena servis. Takkan nak korek depan orang ramai, kena reject dengan bakal mertua gamaknya kalau dok buat perangai tak senonoh macam tu. Jadi masa bersendiri la nak servis hidung. Nak kurangkan penghasilan bijih katanya. hahahaha

2. Perempuan suka kentut sepuas puasnya, Menurut artikel aku baca ni katanya perempuan depan orang memang control kentut tapi belakang orang laki pun kalah kalau lawan kentut. Dia punya sound effect kalau record boleh guna untuk filem perang sebagai sound effect bom. Hahahaha.. Untuk pengetahuan semua kentut tu satu nikmat. Cukuplah.. terpaksa menahan nikmat tu depan orang. Bagi la change kaum perempuan menikmati kentut bila bersendirian. hahahaha

3. Garu kepala perkara jijik? Jijik la kalau garu kepala dengan sesungguhnya sehingga salji2 berterabaran serata alam maya. Tapi setakat garu hujung2 jari tu ok jer kot. Katanya ni pun antara perkara jijik yang orang pompuan buat ketika bersendirian.

4. Picit jerawat pun tersenarai. Bagi jurujerawat je la. bagi yang kulit jangankan jerawat setitik ruam pun takde nak picit apa ye dak? Yelah.. nak picit jerawat perlu ketenangan baru boleh fokus. Kena ngadap cermin so masa bersendirian la paling afdal menyempurnakan tugasan picit jerawat. hehehe

5. Hoi! Yang ni aku tak berapa setuju. Memang la kencing kita takde nak berteman bagai.. Nak kencing masuk toilet sorang2 tapi takde la kencing berdiri. Sapa la buat survey ni kata perempuan suka kencing berdiri bila sendirian. Saya bangkang yang Arif! hahahaha

6. Bau kemaluan? Macam mana ekk nak cium kemaluan sendiri. Ambik bau dari spender je kot.. Iskk.. jarang pulak aku nak buat benda ni walau sorang2. Confident tak busuk sebab i guna feminim wash ok. hehehe

7. Pakai baju tidur sepanjang hari tu bukan perangai aku even di akui ramai perempuan buat bila kat rumah sendirian. Lepas mandi wajid tukar baju. Yang pakai baju tidur sepanjang hari maybe tak mandi la kot. hahaha

Sumber : Ladylista

Perempuan kan terkenal dengan pemalu tapi tetap la manusia biasa. Maybe bagi lelaki benda tu tak jadi aib nak buat depan orang tidak perempuan yang perlu privacy nak buat semua tu. Kena jugak jaga saham hantaran katanya.. kang bakal mak mertua tengok terus minta diskaun. Jadi benda tu bukan la jijik sangat cuma maybe kalau tak kena tempat nampak pengotor & memalukan.

Moral of the story.. Malu kan perisai orang yang beriman. Peace!


Yang menarik
Inilah pembunuh yang paling sedap di nikmati. Hasilnya banyak menyumbang kepada jenayah global yang terancang. Walau orang tahu ia tiruan tetap menjadi pilihan ramai. Meh tengok adakah anda tergolong dalam golongan yang menyumbang kepada dana penjenayah >> Malaysia Adalah Yang Ke-2 Terbesar Di Dunia Dalam Jenayah Ini & Anda Mungkin Penyebabnya. <<

3 comments:

  1. 5 dan 6 tu tak boleh belah betul. Saya pun bangkang Yang Arif. Heheheh..

    ReplyDelete
  2. eee... teruk betul survey nih.. haha.. ada yg mmg takleh diterima dek akal...

    ReplyDelete
  3. Kan.. no 5 dan 6 tu macam tak betul je.. Camana nak kencing berdiri, susah tu.. XD

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!