PESERTA GIMNAS MALAYSIA TUNJUK LURAH KEMALUAN

13.6.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

rasanya isu tasha shila yang gambar dia separuh bogel tak reda lagi ni isu atlik yang mewakili Malaysia di sukan SEA pulak orang kecoh. Katanya dia memuatnaik gambar yang nampak lurah kemaluan dia. Almaklum la atlet Gimnas bukannya pakai track suit tapi pakai costume yang ala2 bikini dah. Baju dengan kulit melekat macam gam. Ternampak lurah tu tak mustahil sangat.


Terbaca kat Astro awani dengan tajuk dari statement hamba Allah ni
'Bising bila nampak lurah faraj, diam bila tengok drama peluk-peluk' - Dr Mariani. rasa macam Dr Mariani tak up to date. Maybe dia takde account laman sosial kot sebab dia mempertikaikan babak2 peluk peluk dalam drama yang katanya orang tak kisah. Kalau rajin baca portal hiburan maka tahulah macam mana reaksi penonton drama2 yang over sangat peluk cium. Tetap jugak jadi bahan kritikkan, makian, hinaan & kejian. Dia tak tau ke pengguna laman sosial Malaysia ni garang2 belaka. hahahaha

Tu peluk cium sampai lunyai kena maki apatah lagi nampak lurah kemaluan.. Memang saja bagi isu la orang nak hentam. Aku sampai sekarang pelik kat Malaysia ni.. Yang Ratu cantik orang Islam tak boleh sertai, yang gimnas, renang kena pakai bikini boleh pulak. Aku pernah tulis isu ni bertahun lamanya dulu (boleh baca kat entri ni :KENAPA PEREMPUAN MELAYU TAK BOLEH MASUK PERTANDINGAN RATU CANTIK TAPI BOLEH SERTAI PERTANDINGAN GYMNASTIK) . Sepatutnya sukan gimnas ni pun rasanya tak payah la peserta beragama Islam join. Kita sedia maklum depa kena perform dengan aksi2 terkangkang tertonggek terlentang bagai... Bila jadi isu camni minta orang berfikiran terbuka macam terbukanya costume Gimnas tu.

Moral of the story.. Berani buat berani tanggung. Kau sanggup pakai pakaian yang tutup celah kangkang jer maka kau tak boleh marah bila orang lain memperkatakan tentang celah kangkang kau. Kau tunjuk, orang tengok & nilai. Tu benda normal yang berlaku. Peace!


Yang Menarik
9 perkara yang berlaku tiap kali datang bulan puasa & menjelang raya. Nak tau apa 9 benda tu meh tengok kat sini >> 9 perkara yang berlaku bila puasa & raya <<

4 comments:

  1. Kathy pun ada timbulkan soal ni jugak pada encik hubby. Yelah,memang menjolok mata terutama bagi gimnas yang beragama islam.

    ReplyDelete
  2. Teringat dulu mama aku nak aku masuk gimnas... mean dia nak aku jadi atlet gimnastik... sebab mama aku atlet hoki... cuma aku bersyukurlah aku sakit, so takdelah aku jadi ahli gimnastik... kalau tak... inilah dugaan yang harus kutempuh.... ngeeeeeee~

    ReplyDelete
  3. nk ckap apa pun xthu...tu pun masih lagi nak anjurkan akademi itu ini...dh bnyk rasanya artis dlm malaysia ni...

    ReplyDelete
  4. berani buat berani tanggung.. haihh.. sangat memalukan kalau ada yg islam dok sokong si farah ann ni..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!