REALITI SEBENAR KEHIDUPAN STUNT MAN MALAYSIA

5.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Kat Malaysia ni ada macam - macam pekerjaan. Dari kerja goyang kaki, cuma perlu punch card keluar masuk sampai la kerja yang berisiko tinggi. Bila kita tengok filem.. Kita kagum dengan aksi2 bahaya. Yang dapat nama pelakon tapi tak semua aksi di lakonkan oleh pelakon yang pegang watak tu.. ada di antaranya di lakokan oleh stunt man @ pelakon lagak ngeri.


Suka duka.. luahan hati mereka selama ni tak pernah kita dengar. Kita hanya lebih mengambil tahu cerita artis je. Untuk tahu susah senang menjadi pelakon lagak ngeri untuk memenuhi tuntutan hidup apa kata korang tengok kat sini >> OMG! Bayangkan kalau bapa korang buat kerja bahaya macam ni untuk menyara keluarga?<<

Bayangkan... dia adalah ayah kita. Yang melakukan pekerjaan bahaya & berisiko tinggi untuk menyara keluarga. Sesungguhnya kasihnya Ayah... Sanggup bersusah payah.

Moral of the story.. Biar apapun pekerjaan Ayah kita hargailah penat lelah mereka kerana setiap kerahan tenaga mereka hanya untuk keluarga


Yang menarik
Inilah pembunuh yang paling sedap di nikmati. Hasilnya banyak menyumbang kepada jenayah global yang terancang. Walau orang tahu ia tiruan tetap menjadi pilihan ramai. Meh tengok adakah anda tergolong dalam golongan yang menyumbang kepada dana penjenayah >> Malaysia Adalah Yang Ke-2 Terbesar Di Dunia Dalam Jenayah Ini & Anda Mungkin Penyebabnya. <<

2 comments:

  1. hmmm yg glemer pelakon stuntman sape pun tak kenal

    ReplyDelete
  2. Fauzi nawawi pun bermula sebagai stuntman kan?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com