RITA RUDAINI CARUT GATAL PO*N PADA PEREMPUAN SUKA LAKI ORANG

6.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Sebenarnya aku nak tergelak baca conversation para retis wanita ni di laman sosial. Yelah.. masing2 berpengalaman laki depa kena caras dengan perempuan lain maka dendam kesumat tu masih ada, Terbaru kes rumahtangga pelakon sharifah Shahora pulak bermasalah sebab orang ketiga.


Bukan la aku nak cerita pasal rumahtangga depa cuma aku tergelak je baca conversation depa. Bila dah sakit hati ni tak kira la retis ke siapa.. dia punya ayat tu dah tak tapis. Almaklum la lumrah orang tengah marah.. macam bertih jagung laju je keluar takde break.

Bila retis bersembang.. hahahaha

Kalau retis tu elok la jaga kata kata bila berbicara di tempat umum.. nak2 lagi di laman sosial. Bukan apa retis ni cerita dia semua ada value & retis ni jadi perhatian. Bila dah tunjuk perangai macam tu satgi persepsi orang pun jadi tak berapa elok sangat la.

Bukan la aku kata aku ni baik sangat...  Tapi jangan la mencarut. Even bukan semua orang tahu po*n tu apa tapi rasanya kalau yang duduk belah2 utara ni memang sedia maklum. po*n tu kemaluan orang perempuan cuma sebutan dia manja sikit jer. hahahaha

Moral of the story... Jangan caras laki orang kalau tak nak kena maki. Kalau nak share minta izin cara berhemah. Peace!


Yang Menarik
Air Asia sedang mencari sukarelawan untuk travel ke seluruh negara Asean. Jadi kalau korang rasa minat nak jadi Air Asia Voluenteer Asean Traveller meh tengok kat sini macam mana nak apply. Rugi peluang macam ni bukan selalu ada. Travel keseluruh negara Asean tu. Meh clik laju2 >> AirAsia is looking for 5 travel junkies to be their Asean Traveller!<< 

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com