RUPANYA ZAKAR PUN BOLEH DI DERMA

13.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Ni bukan entri lucah ini adalah infomasi jugak. Jangan sebab cakap pasal kemaluan terus label entri lucah & tak malu. Memang aku tak pernah tahu selama ni orang yang kehilangan zakar boleh menggunakan zakar milik orang lain yang di dermakan & dapat berfungsi macam biasa. Bila terbaca satu artikel ni baru aku tahu.


Alkisah seorang lelaki Afrika yang kehilangan zakar akibat kesilapan semasa berkhatan mendapat kemaluan baru dari seseorang yang mendermakan & mampu berfungsi dengan baik & sekarang dia dah jadi Father to be...  Tak sangka kan? Doktor pun terkejut tapi tu la keajaiban. Allah nak bagi keajaiban tu bila2 masa & pada sesiapa saja. Maybe dia orang yang terpilih menerima keajaiban tu.

Sebab tu la bila di uji kita jangan cepat down. Ni tidak.. katanya redha dengan ujian Allah, tapi mengeluh tak sudah. Tak abis2 dari pagi membawa ke pagi punya dok merintih kat FB. Berbaik sangka dengan Allah.. Insya Allah, yang baik tu akan datang jugak pada kita.

Moral of the story.. Aku tertanya jugak sapa la gamaknya yang sanggup derma aset paling penting kat mamat afrika tu yer.. Abis dia derma dia pakai apa?? Op's hehehehe

Sumber : Lelaki Dengan Zakar Orang Lain Bakal Menjadi Ayah


Yang Menarik
12 langkah yang perlu korang buat sebelum balik kampung berhari raya. Kalau korang ikut 12 steps ni confirm korang sampai kampung dengan bergaya >> 12 langkah yang perlu korang buat supaya dapat pulang ke kampung dengan bergaya <<

2 comments:

  1. Ye.. Ada juga baca tentang ini. Bererti zakar tu dpt berfungsi sepenuhnya kan?

    ReplyDelete
  2. Per kata pasni wat ujian DNA.. Manelah tau kalo2....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!