SIM PILIHAN EMMA MAEMBONG,AYDA JEBAT & MIA SARA

22.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Dah nama retis ni apa saja depa buat jadi perhatian. Apa depa tak suka & suka pun boleh jadi cerita. Semuanya ada Value.. Itulah kelebihan seorang artis. Setiap inci cerita mereka sentiasa ada orang nak tahu & jadi berharga pada mereka yang menulisnya. Yang konon tak suka cerita pasal retis dulu pun aku tengok ada jer update pada retis kat FB & blog. Biasa la bila ada harga & di bayar prinsip pun boleh berubah katanya... hehehehe

Pasal SIM pilihan 3 retis ni pun boleh jadi cerita. Entah apa yang best sangat MagicSim ni pun tak tau la sebab aku tak guna. Katanya 3 retis ni nak merasai sendiri keajaiban MagicSim ni. Apa yang ajaib sangat tu pun aku tak sure. Hahahahaha


Yang pasti kalau magic tak payah topup tetiba kredit sentiasa penuh, kuota internet guna sampai lebam pun tak abis abis & dapat full coverage walau dalam hutan amazon sekalipun.. Yang tu maybe orang rasa magic. hahahaha. Apa yang magic sangat retis pun mengakui keajaibannya hangpa tengok la sendiri kat sini. Tak berapa pandai pulak aku nak cerita.

Katanya MagicSim ni sampai jadi trending kat twitter... Amboi hebat sangat ke? Sejauh mana hebat & magic nya SIM ni better la korang tengok sendiri. Almaklum cerita yang di sampaikan dari mulut ke mulut ni kadang2 tak lengkap & banyak tokok tambahnya..hahahaha jadi sila la baca kat sini >> 4 Sebab Utama Emma Maembong, Ayda Jebat & Mia Sara Menggilai SIM Yang Dikatakan Magic Ini <<

Moral of the story.. jangan magic lepas topup tak sempat guna tetiba kredit habis sudah. Yang tu tipikal magic. Asyik hilang jer... hahahaha

2 comments:

  1. Magic macam David Blaine street magic kot? ngeh!! ngeh!! ngeh!..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com