TAHNIAH! HANIS ZALIKHA & HAIRUL AZREEN SELAMAT BERNIKAH

5.6.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Blogger yang dah bergelar retis popular Hanis Zalikha dah selamat bernikah bersama pasangannya pelakon yang sampai sekarang nampak rumaja gitu Hairul Azreen.. Kalau tak kenal sapa dia yang berlakon dalam drama setia hujung nyawa & drama Awang senandung. Yang kena sumpah jadi hitam tu la dia.. Dah kenal ke?


Tahniah kepada pasangan pengantin baru.  Semoga ikatan suami isteri yang bermula hari ni berkekalan hingga ke syurga. Moga selepas berkahwin takde lagi gosip atau kontroversi. Semoga perjalanan rumah tangga mereka clean & clear...

 Hairul telah menyerahkan wang kahwin sebanyak RM300 dan wang hantaran berjumlah RM91,019.90 sempena tarikh lahir Hanis.

Tapi nak tanya jugak sapa peminat bertuah yang menang Jemputan kawen tu?? hikhihik.. confirm melaram sakan depa nak pi kenduri keknis kan? ntah2 siap tempah baju & makeup. Apapun semoga majlis mereka berjalan seperti yang di rancang. Selamat pengantin baru buat dua retis ni.


Sumber : Media Hiburan


Yang Menarik
Air Asia sedang mencari sukarelawan untuk travel ke seluruh negara Asean. Jadi kalau korang rasa minat nak jadi Air Asia Voluenteer Asean Traveller meh tengok kat sini macam mana nak apply. Rugi peluang macam ni bukan selalu ada. Travel keseluruh negara Asean tu. Meh clik laju2 >> AirAsia is looking for 5 travel junkies to be their Asean Traveller!<< 

6 comments:

  1. takde live update ke ye pasal ni
    check IG hanis tadi, takde plak

    ReplyDelete
  2. tahniahhh.... alhamdulillah.. berjodoh jugak diorg akhirnya..

    ReplyDelete
  3. Selamat pengantin baru buat mereka.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... cantik keknis & herul... tak minat sangat pun... tapi suka plak tengok gambar kawin depa...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!