TEDDY BEAR BERKAHWIN DENGAN MANUSIA & CUBA DAPATKAN ANAK

18.6.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Perempuan memang ramai yang suka dengan teddy bear kecuali aku tapi aku perempuan tulen ok! Takde plastik kat celah mana pun cuma tak berapa tipikal perempuan jer. Ada yang sampai obses dengan teddy bear tapi setakat ni kat Malaysia takde lagi perempuan buat benda mengarut kawen dengan teddy bear sebab terlampau suka dengan teddy bear.


Tapi Ted 2 kisah teddy bear yang boleh berkata kata & berkelakuan seperti manusia. Perempuan perempuan yang suka sangat dengan teddy bear mesti nak tahu kisah Ted 2 ni. Confirm korang excited nak tengok cerita dia. Seekor teddy bear yang berkahwin dengan seorang perempuan & cuba dapat anak untuk membuktikan dia adalah manusia.

So langkah keselamatan awal korang boleh tengok dulu trailer filem Ted 2 ni kat sini. Aku tengok macam best jugak. Yelah nampak comel jer watak teddy bear tu hahahaha >> If teddy bears could talk like Ted, imagine what Malaysia would be like? LOL, watch this. <<

Bukan apa perlu kita tengok trailler dulu memastikan cerita tu kena dengan taste kita. Even kadang2 trailer ni memang tunjuk kat babak2 yang best jer sekurang kurangnya kita faham la sikit cerita tu tentang apa. Kalau main terjah je... takut nangis dalam panggung atau buat filem sendiri dalam mimpi. Dah la tiket wayang sekarang mahal sebab tambah GST. So, better la tengok trailer dulu sebelum beli tiket.

Walau aku tak suka teddy bear & rasa rimas tidur di kelilingi teddy bear tapi aku terpaksa akur dengan tipikal perempuan Malaysia yang memang kebanyakkan suka teddy bear maka atas dasar keprihatinan aku share la trailer filem ni. Suka la tu...

Moral of the story.. Suka takpe jangan obses takut memudaratkan.

6 comments:

  1. ui..menakutkan kalau teddy bear nak buat anak dgn manusia.. hehehehehhe..

    ReplyDelete
  2. katanya jangan obses sampaikan lagha....

    ReplyDelete
  3. Saya antara yang suka kat tedddy bear. tapi bila dah tua ni.. simpan dalma kotak tuk turunkan ke anak buah nanati. hihi..

    ReplyDelete
  4. tergamak perempuan tu kawen dengan teddy bear..seram je malam2 cakap dengan teddy bear..hahaha..

    ReplyDelete
  5. okeh..kalau malam macam seram kot.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Tak suka teddy bear... Ank pmpuan pun sy x belikan teddy bear...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *