TERBONGKAR FAKTA TENTANG MINION YANG ORANG BELUM TAHU

18.6.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Sapa kat sini peminat kartun Minion.. Dah la kuning pakai cermin mata bulat. Ada mata satu.. ada mata dua... Selalu berkumpulan. Dengan suara comel kadang2 dengar macam anak ayam ber cit cit je kalau depa bising. Ada yang kata tak suka sebab yang mata satu tu.. macam something wrong jer. Seolah olah mengambarkan sesuatu watak yang tidak di sukai oleh orang Islam. Tu pendapat yang pernah aku baca dulu la... kenapa sipolan tu tak suka minion. Yelah kan.. mata satu ni kita pepaham jer la.


Tapi ramai jugak peminat watak kartun minion ni. Anak aku pun kalau tengok mata tak berkelip. Yelah budak dengan kartun comel macam tu.. Cuma kita dah masuk zon mak bapak budak ni tak berapa layan sangat la tapi bukan semua golongan dewasa tak minat minion. Ada jugak masih layan kartun. Jiwa muda katanya... hehhehee

So bagi golongan dewasa yang berjiwa kanak kanak katanya.. minat tapi tak tahu asal usul minion. Dari mana kartun ni dapat inspirasi & banyak lagi rahsia yang selama ni di sembunyikan dari kita tentang minion elok la baca artikel ni >> 11 Fakta tentang Minion Yang Mesti Anda Tahu <<

Moral of the story... Kenali sesuatu yang kita suka sebab kita tak tahu kadang2 sesuatu yang kita suka maybe di sebaliknya sesuatu yang kita tidak pernah tahu atau sangka.


Yang menarik
Pelanggan terkejut tengok hidangan ni kat Melaka? Nak tau hidangan apa & apa yang buat mereka terkejut, terkedu & tergamam meh tengok kat sini >> [VIDEO] Malaysians go hysterical when served with something shockingly BIG on the streets of Melaka<<

3 comments:

  1. tapi setuju gaklah...kalau nak suka sesuatu tu kita kena kenal dulu... baru kita faham... he he he...

    ReplyDelete
  2. baru tahun mix mcm2 bahasa rupanya..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!