TREND WARNAKAN BULU KETIAK

12.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Ni la manusia akhir zaman. Masing2 nak jadi lain dari yang lain. Yang bukan bukan jer depa nak buat. Gamaknya boring sangat dah kot hidup depa ni tak macam kita macam tak sempat rasa bosan. Kalau boleh skip tanggungjawab yang nak buat tu nak jugak skip sehari dua.. Tapi sebab tak boleh skip maka penuh la aktiviti harian dengan kerja yang tak pernah abis.


Tapi makhluk2 ciptaan Allah yang spesis ni.. Depa maybe terlebih rajin nak membela bulu ketiak. Bukan setakat membela bulu ketiak.. siap cantikkan lagi even aku tak rasa cantik tang mana pun. Bulu ketiak bagi aku kotor. Pompuan bela bulu ketiak ni bagi aku pengotor. Apatah lagi nak warnakan bulu ketiak. Ketiak ni cantik bila botak jer bukan berbulu. Nak2 lagi perempuan.

Tapi sebab depa ni rasa cantik,menarik kau memang da'bomb.. so depa pun cetuskan la trend bela bulu ketiak kemudian warnakan. Tak cukup.. ambil gambar & upload.


Muka jer cantik tapi loglaq & pengotor tak guna jugak. Tak tau la ada lelaki melayu yang rasa gamak buat bini perempuan macam ni. Hahahaha. Hope trend merepek camni tak menular ke Malaysia. Tak tergamak pulak aku nak tengok perempuan Malaysia jalan sambil angkat tangan tayang ketiak. hahahahaha

Moral of the story... Gamaknya tak lama lagi ada pusat rawatan bulu ketiak @ saloon bulu ketiak. hahahaha

Yang Menarik
Inilah kerja paling bahaya seorang Ayah. Setiap hari dia berisiko tercedera atau maut. Meh tengok >> Bunyi best je ada bapa kerja macam ni kan? Tapi bila tengok 1:48, menitis air mata... <<

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!