UNTUK KAKI MAKAN YANG ADA SMARTPHONE

22.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Kaki makan memang ramai nak2 lagi bulan puasa ni. Even berpuasa di siang hari malam hari tetap dia makan dengan sesungguhnya. Dah nama pun kaki makan. Ciri ciri kaki makan ni dia boleh cuba apa jer makanan & dia boleh makan apa je makanan. Tak cerewet & sesuai jadi pengacara jalan jalan cari makan sebab kaki makan ni cara dia menikmati makanan memang mampu buat orang terliur. Bagus untuk strategi pemasaran... hehhehehe


Sapa yang takde smartphone zaman sekarang?? Boleh bilang dengan jari jumlah orang yang takde smartphone zaman sekarang ni. Majoriti dari sekecik kecik anak sampai sebesar2 bapak ada smartphone. Tak kisah la cap apapun janji smartphone. Smartphone dah bukan lambang kemewahan sebab ramai yang mampu milik. Cuma berbeza jenama, kualiti, tiruan atau original je la. Tak kisah.. janji smartphone ye dak??

Kalau korang memang kategori kaki makan & ada smartphone tak kira apa cap sekali pun janji smartphone korang mesti tengok ni. Kalau tak memang korang akan menyesal terlepas peluang ni.Mana tau rezeki nak raya. Jadi peluang yang ada jangan sia2 kan so clik tengok apa yang best menanti anda >> Anda kaki makan & suka ambil gambar makanan. Serius anda akan di bayar <<

Moral of the story.. Zaman teknologi ni peluang yang datang semudah 1 clik. Nak dengan tak nak atau rajin dengan malas jer. Bak kata pepatah, hendak seribu daya tak hendak seribu dalih. Pilihan di tangan ada. Tengok je peluang atau rebut peluang.

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!