VIDEO! JENG JENG JENG.. BAPAK BUAT APA KAT DAPUR..

24.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Bulan2 puasa ni awal2 pagi & tengahari orang jarang jenguk dapur sangat kecuali yang berniaga.. Normally abis berkemas kita melepak jer kat ruang rehat rumah. Kecuali la ada anak kecik so maybe rutin di dapur tak banyak beza dengan hari2 biasa.


Tapi yang nak story ni pasa sorang bapak yang nak buat suprise untuk anak dia kat dapur.
Aku tak reti pulak nak upload video tu kat blog. Kalau ada coding macam kat youtube copy & paste jer tahu la aku masukkan. Tapi video2 camni tak reti pulak aku. Jadi kalau korang nak tengok si bapak buat apa kat dapur siang2 hari sampai anak dia jadi pelik tengok meh la tengok kat sini >> Excited betul bapa budak perempuan ni! OMG <<

Moral of the story.. para bapak rajin2 la belajar buat kerja kat dapur jangan bulan puasa jer baru nak curi2 masuk dapur hahahaha... Bahaya! kalau para bapak yang tak pernah masuk dapur tetiba bulan puasa rajin pulak ulang alik ke dapur.

Apapun selamat menjalani ibadah puasa hari yang ke 7. Sekejab jer seminggu dah puasa. Jangan puasa yang yok nak2 lagi dah masuk kategori bangkalusia tu.

2 comments:

  1. harap aku dapat tgk ni .... tgh loading ni br boleh komen

    ReplyDelete
  2. Tak terasa kan sis? Dah smnggu kita di bulan Ramadhan yg mulia.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com