VIDEO! PELANGGAN TERKEJUT LEPAS TENGOK HIDANGAN NI KAT MELAKA

17.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Kontroversi apa pulak yang berlaku kat Melaka ni? Tak nampak jadi viral pun tup tup keluar video ni. Sesuatu sangat tau.. kalau pasal hidangan tu.. orang terkejut sebab hidangan ni pelik ke, tak halal ke, atau mengarut???


Kalau tak lain dari yang lain memang reaksi orang takde la terkejut bagai kan. Confirmlah ada something ni. Yelah.. kita manusia ni kalau tengok benda biasa kita jarang ambil peduli kalau yang pelik sikit jer selalu kita lebih bagi perhatian. Kadang2 benda tu perkara biasa tapi maybe dia muncul dalam size atau bentuk yang berlainan dari kebiasaan so dia tetap jadi luar biasa di pandangan mata orang.

Apa gamaknya yang depa ni tengok sampai terkedu & tergamam. Seram ke? Ganas ke? ngeri ke? Atau depa ni over acting sangat nak Impress something. Kalau korang nak tahu korang tengok video ni. Maaf aku tak reti pulak nak upload video kat kat blog so korang kena tengok sendiri kat sini >> [VIDEO] Malaysians go hysterical when served with something shockingly BIG on the streets of Melaka <<

Moral of the story.. tak salah mencipta kelaianan dari benda biasa tapi jangan sampai terkeluar dari logik akal seorang manusia nak terima. Pelik sangat pun nampak macam gila. Biarlah kelainan tu mampu menarik perhatian orang bukan menyusahkan orang. Peace

2 comments:

  1. Pandai sis olah entri untuk iklan. Terbaik..

    ReplyDelete
  2. syok giler tengok yg kat mahkota parade tu..so sweet :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!