VOUCHER SHOPPING UNTUK PEMINAT DRAMA MELAYU

11.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Penggemar2 drama melayu elok la korang tengok offer dari astro ni. Dah la dia bagi percuma 2 pek astro ni, dia bagi lagi Voucher shopping kat korang. Punyalah astro nak ambil hati pelanggan even astro di sifatkan sebagai kambing sebab takut hujan.


Elok jugak la support drama melayu kan.. bodoh2 pun drama tempatan dari dok tengok drama bodoh dari seberang. Alih2.. kena hina je dengan actress depa padahal drama depa yang dok tayang kat sini pun banyak sampah jugak.

Jadi penyokong & peminat drama melayu kalau korang nak dapat offer dari astro ni.. 2 pek percuma astro & voucher membeli belah, meh tengok kat sini cara nak dapat >> Boleh dapat RM50 baucar shopping dan pemasangan PERCUMA untuk pek Astro ni? Biar betul! <<

Betul tak betul offer tu korang telaah la sendiri. Aku takde astro aku tengok tv sesungut jer katanya hahahaha... Jadilah. Janji boleh tengok dvd seram je.
Aku tak guna piring astro aku guna penapis air ada sesungut ja hahaha

Moral of the story.. Rebut peluang selagi tawaran masih ada.

2 comments:

  1. takda langgan astro kat rumah kathy sis.. hehehehe..

    ReplyDelete
  2. Voucher shopping dari Astro? Takpalah... terima kasih banyak aje *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com