10 RAHSIA RAKYAT MALAYSIA BILA GUNA TANDAS AWAM

18.3.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

10 RAHSIA RAKYAT MALAYSIA BILA GUNA TANDAS AWAM. Tandas awam kat Malaysia antara tandas awam yang agak menyeramkan. Ada orang fobia jugak nak masuk tandas awam kat Malaysia ni. Takut terserempak dengan entiti yang tak di ingini yang di tinggalkan orang yang tak bertanggungjawab. Habis madu saka di buang merata rata tandas awam. Memang ramai spesis kurang pendidikan moral kat Malaysia ni. Itu perkara yang kita tak boleh nafikan


Nak didik rakyat Malaysia menjadi manusia memang susah sebab kebanyakkan dah terlampau lama mempratikkan amalan syaitan yang suka buat benda kotor ni so dah jadi sebati dengan kehidupan seharian bukan mudah nak tukar balik sistem tu. Manusia bukan sejenis robot yang boleh setting2. Kena diri sendiri yang setting baru boleh berubah.

Kita nak ubah manusia lain memang tak mampu apa yang mampu kita ambil langkah keselamatan awal je sebelum masuk ke tandas awam ni. At least takde la jadi mimpi ngeri sangat bila terpaksa guna tandas awam kan. Untuk kita tidak di bayangi sesuatu yang bakal merubah seluruh kehidupan kita hanya kerana manusia tandas awam jer ini perlu kita stanby & buat >> 10 Rahsia Rakyat Malaysia Bila Guna Tandas Awam << Sapa kata tak ada orang trauma nak masuk tandas awam di sebabkan benda2 yang di temui dalam mangkuk tandas & bau2 yang mungkin dia hilang selera makan sampai berbulan bulan.

Jadi dengan 10 Rahsia yang telah di bongkar mungkin dapat membantu anda untuk guna tandas awam tanpa di selubungi misteri lagi. hehehe.. Aku sendiri pun kadang2 cuak jugak nak masuk tandas awam ni. Kalau boleh singgah tandas mana2 hotel kat luar sana.. aku rasa nak pinjam je toilet hotel sebab toilet hotel ni jarang nak jumpa yang menggelikan & mengerikan.

1 comment:

  1. ramai yang conteng-conteng kat dinding dan buat iklan percuma dalam tandas awam..

    malunya..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!