RM8 ANDA BOLEH MEMBINA SEBUAH RUMAH MELALUI 4 ONLINE SITES NI

15.3.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

RM8 ANDA BOLEH MEMBINA SEBUAH RUMAH MELALUI 4 ONLINE SITES NI. Zaman IT.. apa yang takde jual secara online. Dari sekecil kecil benda sampai la sebesar besar perkara semua ada. Kalau yang jenis anti sosial memang sepanjang hidup dia dalam rumah je memang tak payah keluar rumah. Sebabnya.. nak beli barang runcit, barang dapur, barang rumah, pakaian,makanan bagai semua boleh beli secara online & ada delivery sampai ke depan hidung. Tu dia.. betapa teknologi memudahkan manusia dan sebab tu la manusia semakin malas.


Jangan terkejut kalau korang nak buat rumah untuk golongan yang memerlukan pun boleh di beli bahan binaan tu secara online serendah RM8 jer... Macam mana RM8 korang boleh membina sebuah rumah kepada golongan yang memerlukan?? Macam tak logik je kan? dah tu beli barang secara online pulak tu...

Takde apa dah nak pelik zaman sekarang ni Dik Ooi.. Macam2 benda boleh buat hanya semudah main clik clik je. Tak kira la clik guna mouse atau touch screen.. semua boleh. Dengan gabungan 4 syarikat terkenal ni tentu korang terkejut apa yang korang boleh buat dengan RM8. Memang korang takkan sangka korang mampu buat benda ni dengan serendah RM8. Tak caya meh tengok kat sini >> Ini Yang Berlaku Jika Anda Membeli Belah di 4 Pusat Membeli belah Online ni. Tentu Anda Tidak Percaya Apa Yang Anda Boleh Buat << Aku pun mula2 pun buat buat terkejut jugak tengok. Konon macam tak percaya la.. hahahahaha

Zaman sekarang nak melakukan sedekah cukup mudah.. Dengan media sosial yang ada banyak golongan memerlukan di viral untuk memberi peluang kepada kita memberi sumbangan. Ingat sedekah itu adalah pembuka pintu rezeki. Insya Allah.. dengan bersedekah, moga Allah perluaskan rezeki buat kita semua. Sedekah seringgit pun besar ganjaran pahalanya apatah lagi kalu beringgit ringgit.

Moral of the story.. Moga dengan sedekah ikhlas dari kita semua membantu golongan yang benar benar memerlukan contoh seperti kerajaan Malaysia sekarang. Dengan kita sedekah melalui GST & cukai2 lain... maka Malaysia bertambah maju & kaya raya. hehehehehe

3 comments:

  1. sedekah membina rumah lebih besar di alam sana daripada yang kita ada di sini

    ReplyDelete
  2. Perenggan paling last tu memang win.Hehe..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!