PERANG ANTARA AMRAN FANS, SIAKAP KELI & OH!MEDIA

28.6.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Masuk 10 ramadhan semalam masing nak nak test power. Ni semua berpunca dari si Meran @ Amran Fans la. Mula mencabar page2 lain kat FB. Maka terjadilah peperangan antara mereka bila masing masing nak tunjuk kecanggihan senjata masing masing walau aku tengok semua lebih kurang sama jer pattern dia. hahahaha


Sejak tadi aku tengok Amran Fans, siakap keli & Ohmedia dah mula berperang meriam kat FB. Pencabar2 la lain tak nampak lagi tunjuk kekuatan. Aduhai.. boleh putus orang kentut dengan kerenah depa. Sekurang kurangnya terhibur jugak kan. Yelah.. nak usik2 orang lain satgi kena block bagai.. Maka kita cuit2 Amran Fans sudah. hahahaha




Moral of the story.. Aku seorang yang anti mercun, anti meriam. Barangsiapa bermain benda2 yang aku benci tu maka dengan hangpa2 sekali aku benci katanya. hahahaha... Mohon jiran sebelah & jiran seberang jalan rumah aku kat kampung tahun ni dapat hidayah. Hope.. tradisi berlawan mercun & tembak kat atas bumbung rumah aku.. tingkap dinding bagai tu di pupuskan. Polis cawangan Padang serai pun jangan dok nganga sangat bila orang report pasal mercun. Sekadar buat kerja asal siap.. orang report datang la dengan kapcai seround dua lepas tu balik balai. Tu dia amaran keras dari kerajaan lekat lekit katanya. Yelah.. berpuluh tahun kawasan kejiranan rumah aku hidup tak tenteram menjelang pertengahan puasa & malam raya. Gila beb! pukul 3 empat pagi pun macam bom meletop sana sini. JKKK kampung jenis tuli.. asal orang kuat depa jer semua jadi betul. Esok mati kubur tak terima baru tau!!

P/S : Ahad kita warm up dengan entri santai dulu sebab dalam draft dah ada entri hot & spicy bakal jadi kontroversi hahaha..


Yang menarik
12 Langkah mudah yang perlu korang buat untuk balik kampung & di pandang macam artis yang bergaya. Nak tahu meh tengok sini >> bayangkan kepulangan anda menjadi perhatian semua orang kampung <<
 

3 comments:

  1. perang meriam dorang erk...

    KG pun tak suka la bunyik mercun ni...terkejut KG

    ReplyDelete
  2. memang best la kalau dpt betul2 lawan merian camtu...hmmm

    ReplyDelete
  3. Memang anti mercun meriam ni. Memekak jer..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!