DUA PULUH LAPAN (28)

10/28/2010 02:39:00 PM suria lekatlekit 0 Comments

Diam tak diam.. sedar tak sedar.. Pejam celik.. tido.. bangun.. duduk.. berdiri.. Jalan.. Berlari.. 28 Oct 2010 kini tiba mengenapkan usianya 6 bulan. Terlalu sekejab rasanya.. Bahkan inai di ibu jari kaki pun still tak abis lagi walau dah di hujung kuku. Dah setengah tahun aku bergelar Isteri kepada Shahrul Bin Abdul Karim.


Selama enam bulan yang penuh suka duka.. adengan tepuk tampar, tergolek terguling.. Alhamdulillah, masih ada jodoh antara kami hingga saat ini bahkan aku lebih rasa bahagia kini. Syukur pada Allah.. Memelihara hubungan kami hingga ke hari ni. Tiada apa2 celebration untuk ulangtahun perkahwinan yang ke enam bulan ni.. Tapi kebahagian, keharmonian & senyum & tawa suami itu adalah hadiah yang tak ternilai bagi aku. Moga Tuhan sentiasa merahmati, melindungi & melimpah kurniakan rezeki dalam rumahtangga kami.


Thanks sayang belanja tengok wayang & makan Mc Donald semalam walaupun aktiviti tu kita slalu buat dari sebelum kawen lagi. Secara kebetulan 28 adalah tarikh keramat dalam hidup kami.. 28 Mei (birthday my hubby) 28 Aug (my birthday) & 28 April (our Anniversary).

MY BESTFRIEND, LOVER & HUBBY

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com