SAGUHATI MELEKIT UNTUK TOP 1 PENGOMEN TERBANYAK

28.12.10 Suria Lekatlekit 8 Comments

Hari ni mood nak godek - godek gambar.. edit2 takat aku tau.. memang ada. Nak buat header sendiri pepagi tadi lagi dah siap godek - godek. Mood tu ada lagi.. Pepetang sambil BW terfikir gak nak bagi something buat mereka yang rajin menaip kat entri melekit ni.

Nak buat untuk semua top 10 belum ada masa then aku just pilih komentar terbanyak je la. Rasanya afdal sangat la buat header untuk cik adik tu sebab dia pun memerlukan, kan?? kekekekeke. Actually ni just saguhati yang takde harga apapun. Nak bagi hadiah mahal2 den belum mampu. Nak buat GA pun rasanya belum sampai tahap tu lagi... So, bagi award & bagi menda2 camni la kat kengkawan blog tanda terima kasih.

So, Pemenangnya.. Dia ni memang rajin comment entri akak lekit dia ni. Seorang yang sederhana sifatnya, amat merendah diri & penggunaan bahasa dalam blog dia juga amat la menenangkan si pembaca. Bukan macam blog melekit ni.. Serba serbuk melekit. kekekeke. Kagum dengan pencapaian blog beliau takat ni. Walau baru ber aktif dalam blog tapi berkat usaha & kerajinan beliau.. beliau dah boleh duduk di tahap yang boleh bernafas. Follower pun not bad. Apapun tahniah deqdeq.. Beliau yang dulu pernah minta cik lekit jadi cikgu blog beliau sampai cik lekit rasa malu lak.. sebabnya cik lekit sendiri pun blom khatam. Just suggest dia apa yang perlu dia buat la.. Nak ngajo den sendiri pun blom konvo. Tak gitu!

Ni khas untuk deqdeq.. Kesian pula tengok header lama dia yang aku buat. Tak betul setting nya. Then ni setting baru & wajah baru yer deqdeq.. Transparent background header hope takde la perkataan ter hide lagi macam header lama. Hope deqdeq suka.. kalau tak suka, kena suka jugak! Kekekekeke

Top 1 Pengkomen terbanyak blog melekit. Cik Deqdeq
Hanya ini sahaja yang termampu di beri sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda. Pada yang lain bukan tak terima kasih tapi korang semua dah pandai2 buat header sendiri. Pulak tu cantik2 belaka.. So, malu la den nak buat header yang comot untuk korang. Tapi deqdeq.. Dia masih belajar nak buat. So, sementara dia nak khatam bleh la dia guna dulu header cik lekit ni, kan???

8 comments:

  1. kak abby....bertuah betul rasanya ari ni...mcm2 dpt...dari tiket Nuffnang skrg dapat header baru dari Cik Lekit...

    sukanya...terharu pun ada juga...

    malu pun ada juga...heheh...yelah DeQdEq tak pandai2 lagi nak buat header sebenarnya...huhuhuh

    ReplyDelete
  2. waahh..comelnyer header..nak jugakkk..waaaargghhh..!!! huhu..=)

    ReplyDelete
  3. tahniah pada yg dapat..hehe..=)

    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)..lau jatuh hati kawen jela..huhu..=p

    ****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

    ReplyDelete
  4. beshnyer deqdeq..he3..berjimba2 ngan header baru..

    ReplyDelete
  5. psssttt...abby dah ade kerjaya baru..jadik designer buat header..
    wahh..ramai peminat dok beratoq ni..

    ReplyDelete
  6. @cma

    tu la pasal..mmg seronok dpt header baru heehhe...
    dah tu ramai yg puji cantik...

    mmg kak abby leh jadi designer la...

    ReplyDelete
  7. nak buat untuk cma yg transparent tp dh test background yang plain color jer nampak sesuai.. kat blog sy yg background corak2 tu bila masuk header transparent nampak macam tak match lak...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *