GAJI PELACUR RM 3K SEBULAN

12/25/2010 03:21:00 AM suria lekatlekit 0 Comments

Wah.. Bleh tahan yer.. Basic aku dulu pun tak sampai RM3k gitu... Hanya menyundal di lorong dapat RM 3k sebulan. Lebih pada cukup nak beli susu anak ni.

Alkisahnya seorang pelacur yang berwajah sederhana menjalankan aktiviti pelacurannya di kaki lima bangunan Wisma Indah, Jalan Pudu memperolehi RM 3K sebulan tanpa perlu bekerja waktu pejabat atau ikut jadual. Tapi walau dia boleh dapat RM1juta pun setahun.. Hasil duit itu takkan berkat. Mana ada pelacur yang kaya raya.. Last2 bila tua hidup melarat. Di kaki lima juga la dorang cari rezeki.. Tapi bukan melacur. Bila kulit dah mengelebeh.. urat dah kendur, energy dah takde.. Jadi la peminta sedekah. Tapi bukan semua peminta sedekah tu bekas pelacur tau! Hanya segelintir.

Sebenarnya apapun alasan melacur.. (kecuali akibat terjerat dengan sindiket & takde jalan nak melepaskan diri) Memang susah untuk di terima. Alasan nak menyara anak.. Nak menyara hidup.. kesempitan hidup bagai ni bukan satu tiket untuk dia menjadi pelacur & harap orang boleh terima pekerjaan dia dengan rasa simpati. Sebabnya banyak lagi kerja lain boleh buat. Tukang sapu tu pun lagi mulia.. Napa tak pilih keja mulia even cuci toilet pun kalau niat nak menyara keluarga?? Takde alasan yang boleh di terima "Kenapa dia jadi pelacur?" Semuanya berpokok pangkal dari diri sendiri jugak. Macam takde keja lain nak buat..

 Sumber rujukan (Kosmo) : Melacur untuk beli susu anak

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com