MANGSA CULIK & PENCULIK ORANG YANG SAMA

12/30/2010 01:38:00 AM suria lekatlekit 2 Comments

Aduhai manusia!! Apa kelakar lak taktik nak menguji cinta sang suami sehingga sanggup menculik diri sendiri then ikat tangan kaki amik gambar bagai mms kat laki dia lepas tu minta wang tebusan.

Tak ke kelakar bunyinya. Tak payah la nak test husband sampai camtu sekali. Kan hubby dah report polis jadi kes lain lak. Manalah hubby tau ko cuma trick jer semata mata nak test kesetiaan suami. Dia risau keselamatan kau jer..

The end cerita ni polis berjaya mengesan penculik tu.. dan terbongkar la penculik & mangsa culik adalah orang yang sama. Tapi benda ni tak jadi kat Malaysia. Nun kat Sepanyol sana.

Nak baca artikel asal sila clik : Wanita culik diri sendiri uji cinta suami

2 comments:

  1. ada banyak cara lagi, apsal laa kes serius ni dibuat main? macam2!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com