AKSI SPONTAN PEMAIN BOLA SEPAK TERKENAL BUAT DENGAN CHEWING GUM

27.1.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

AKSI SPONTAN PEMAIN BOLA SEPAK TERKENAL BUAT DENGAN CHEWING GUM. Amboi kalau dah nama pemain bola sepak ni apa je yang sepak dia nak sepak katanya. Ketagih gamaknya.. Yelah.. kalau sehari tak main bola maybe kaki dia jadi kejang ke.. menggigil ke apa sapa tahu kan. Kalau dah sebati dengan jiwa ni tak kira kat memana atau dengan apa benda sekalipun boleh di jadikan bola untuk beraksi.


Tapi aksi ni bukan aksi dari pemain bola sepak Pamoga Qu puteh the pink warrior, hokay... Depa maybe belum sampai tahap macam ni kot. Depa maybe tak reti nak timang2 chewing gum @ gula2 getah macam timang bola... Gila kau. Dah la benda alah tu jenis melekat.. Hanya orang yang pandai mengimbang tahap profesional je boleh buat macam tu.

Tapi Pemain bola Antarabangsa yang terkenal di kalangan peminat bola sepak ni walau dia terer pun timang2 chewing Gum kantoi jugak di minit akhir. Nak tengok aksi beliau meh tengok kat sini >> Aksi Yang Tak Di Jangka Pemain Bola Sepak Terkenal Ni Buat Dengan Chewing Gum Yang Di Kunyah <<

Kita2 yang tak profesional ni tak payah la tiru. Silap2 timang dia terpelanting melekat betul2 tengah2 kepala tak ke naya. Nak2 lelaki kan. Kalau chewing Park atas rambut memang Sebuah kisah sedih la. hahahaha

Teringat zaman budak2 dulu makan chewing Gum kalau kena pedajal dengan memberi melekat kat rambut alamatnya.. Rambut tu tinggal kenangan je. Memang tak ada cara selain potong rambut yang terlekat chewing gum.

1 comment:

  1. Wah... Mesut Ozil ni. Kathy memang minat dia ni sis. Hehe.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com