PASUKAN BOLA SEPAK KEDAH BAKAL DI TAJA DATO TERLAJAK LARIS

22.1.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

PASUKAN BOLA SEPAK KEDAH BAKAL DI TAJA DATO TERLAJAK LARIS. Betoi ka ni? Tu dia berlumba2 Pengasas produk kesihatan & kecantikkan nak taja pasukan bola sepak. Gamaknya sebab pemain bola sepak sekarang pun dah macam selebriti kalau yang popular.. nak2 lagi yang hensem & banyak kontroversi jadi mungkin sebab tu kot pengasas produk kesihatan & kecantikkan rasa mereka ada publisiti yang boleh melariskan produk.


Tak salah pun sapa2 nak taja pasukan bola sepak cuma tu la kalau betul la Dato Terlajak Laris nak taja pasukan bola sepak hijau kuning jangan la buat syarat kena tukar dari jersi warna hijau kuning dengan warna pink atau warna bukan bukan pulak. Atau minta nak duduk dengan referee tengah padang ke atau nak tukar warna stadium jadi warna tema Dherbs. Hope syarat2 yang di berikan tak melampaui batas pasukan bola sepak la.

Tajalah dengan seikhlas hati & berhemah. Nawaitu menaja tu kena betul la.. Taja bola sepak ni bukan macam taja retis kahwin. Pasukan bola sepak melibatkan identiti, maruah & harga diri seorang lelaki sebab yang main bola sepak pun orang lelaki. Jangan la sebab dah keluar budget juta2 sampai memondankan mereka pulak yer.. Kalau nak buat sweet2, cute2 dengan teman romantika di tampoi tu better taja retis kawen je lah. Lagi senang nak jual produk. Sesuai sangat la kan... hahhahaa

Hijau kuning tu negeri kelahiran & tempat cheq membesar tau Dato Aliff.. Sebab Dato Aliff pun lelaki hope syarat tajaan pun bersifat kelakian jugak la. Jangan jadi gila glamour macam makcik sorang tu.. asal taja semua kena jadi duta produk dia. Yang tu biaq pi la kat dia.. Jangan tiru ok!


Tapi sejauh mana kebenaran Dato Aliff Syukri nak taja pasukan kedah ni belum ada kenyataan rasmi cuma status kat FB dia macam tak menidakkan cuma tak mengiyakan jer. Apapun.. Semoga Dato Aliff Syukri lebih Ong tahun ni.. Kalau kurang Ong kat sini ada cara macam mana nak buat jadi lebih Ong Tahun ni >> 8 Perkara Yang Boleh Anda Buat Untuk Lebih Ong Sempena tahun Baru Cina Tahun Ni << Moga yang menaja & di taja di murahkan rezeki. Amin...

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!