CARA NAK DAPAT DUIT SAMBIL UPDATE STATUS KAT FB

30.1.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

CARA NAK DAPAT DUIT SAMBIL UPDATE STATUS KAT FB. Sekarang ni orang yang rajin & kreatif susah untuk ada masalah tak ada jalan nak cari duit sebab peluang & jalan cukup banyak. Nak2 zaman internet..  Macam2 benda boleh buat dengan modal atau tanpa modal selagi korang ada access internet. Sambil dok online bergaduh sindir2 status pun boleh buat duit asalkan kreatif.


Betul.. Aku tak tipu. Sambil korang perang2 status kat FB pun boleh relate dengan benda2 yang boleh buat duit. Cuma selama ni sebab korang tak tahu cara & rahsia tu yang korang tak tau macam mana nak buat duit sambil menyindir orang kat media sosial hahahaa (Amaran!! Tak elok di pratikkan) Sebab benda ni dia banyak berkaitan dengan isu2 semasa & kehidupan seharian kita. Bukan sekadar iklan produk semata mata. Dia ada artikel berkenaan tips, tutorial, info & banyak lagi. Korang share sambil borak2 kosong kat facebook pun boleh.

Bukan je korang boleh dapat duit dengan berkongsi sesuatu yang bermanafaat kepada orang lain malah korang sendiri boleh manafaat info yang korang kongsikan. Nak daftar bukan kena bayar pun. Just sign up kemudian share je apa2 kempen yang di berikan.

Punyalah senang.. Korang yang sehari 48 status update setiap setengah jam sekali elok la sign up benda ni. Tak rugi pun. Nak tahu apa benda senang nak buat duit hanya sambil update status kat FB meh la usya2 kat sini >> Kalau anda ada account media sosial seperti FB & twitter Wajib Tengok <<

rezeki kalau tak di cari tak datang macam hujan turun dari langit. Cuba la.. Benda tak susah pun. Pokok pangkal nak dengan tak nak je. tak guna asyik merungut kos sara hidup semakin tinggi tapi tak ada usaha untuk pastikan keperluan kita sentiasa cukup pun tak mengubah apa apa.

2 comments:

  1. singgah petang http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Fb sememangnya lubuk duit, pandai tak pandai jer.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com